Svenska Hunduppfödarföreningen är glada att presentera nästkommande webinarium, med Patric Ragnarsson den 15 November kl 19.00! Patric kommer då att prata mer om nyfödda och- neonatala valpar samt första tiden efter födseln.

Vem är då Patric?

”Jag heter Patric Ragnarson och arbetar vid Distriktsveterinärerna Jämtland. Tidigare arbetade jag under 16 år vid Universitetsdjursjukhuset Ultuna i Uppsala, där jag också var klinikchef för smådjursavdelningen under de sista 5 åren. Jag har även arbetat vid några fåtal andra mindre kliniker under åren. Totalt har jag arbetat drygt 34 år i den svenska djursjukvården. Mitt specialintresseområde har varit och är reproduktion och reproduktionsproblem hos hund och katt.

Jag föder upp hundar och katter under prefix Mavibos, och är också exteriördomare för ca 60- talet hundraser.

Det känns jätteroligt att få hålla ett webinar för Hunduppfödarföreningen och föreläsningen handlar om neonatolgi samt pediatrik. Neonatologi är nyföddhetsperiodens hälsa och ohälsa och pediatrik är läran om valpens utveckling och sjukdomar under valpens första 8 levnadsveckor.”

När: Onsdagen den 15 November kl 19.00
Plats: Länk till Zoom mötet finner ni under medlemssidan under fliken ”nyheter”

För att bli medlem ansöker du om ett konto på https://medlem.svenskahunduppfodarforeningen.se/register/
Du betalar sedan in avgiften på 200:-
Läs mer om hur du blir medlem på https://www.svenskahunduppfodarforeningen.se/medlemskap-2